--2-- SERVICII-CADASTRALE HUNEDOARA


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 DRILL TEAM S.R.L.
luni, 29 Apr 2024 | 23:24
 
 


Topografie Cadastru

SERVICII DE TOPOGRAFIE
SERVICII CADASTRALE

reclama

  SERVICII CADASTRALE

SERVICII DE CADASTRU

CADASTRU SI INTABULARE CLADIRI:

Cladiri de birouri, cladiri comerciale, blocuri, cartiere rezidentiale

Efectuam lucraril cadastrale de mari dimensiuni si oferim un produs profesional care cuprinde nu numai realizarea tehnica a cadastrului cladirilor, dar si consultanta necesara cu clientul pentru a efectua o dezmembrare cadastrala optima a cladirii care sa faciliteze viitoarele proiecte de inchiriere sau vanzare ale spatiilor din interiorul sau exteriorul cladirilor.

 O planificare optima a obtinerii numerelor cadastrale pentru spatiile din cladirile nou construite poate duce la economisirea unor importante sume de bani importante prin reducerea substantiala a numarului de acte cadastrale si acte notariale de dezmembrare si alipire.

Pentru spatiile exterioare (cazul parcarilor) se poate obtine un numar cadastral separat ceea ce poate favoriza rapid vanzarea sau inchirierea.

DEZMEMBRARE / ALIPIRE:

.Dezmebrare terenuri

 Terenurile de mari dimensiuni sunt uneori greu vandabile, astfel o impartire in loturi mai mici duce la obtinetinerea  unui profit maxim in urma vanzarii fiecarei parcele in pasrte..

Alipire terenuri

Pentru materializarea unor proiecte mai mari este uneori necesar unificarea mai multor parcele de dimensiuni mai mici in una singura.

 Nu trebuie decat sa luati legatura cu noi si va vom executa lucrarea topo - cadastrala de alipire, va vom obtine numarul postal precum cadastrul si intabularea al noii parcele obtinute in urma alipirii.


 
 
CONTACT DRILL TEAM S.R.L.

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X